Co s sebou a tak 2012

14.08.2012 17:54


Příští víkend startujeme, a proto se pokusím sepsat všechny důležité informace do tohoto článku.

  1. start:
    Dorazte všichni včas, každá minuta se Vám může hodit.
    Čepuje se Zlatopramen, rozlévá limonáda a nějaké panáky také můžeme dostat. K jídlu budou nejspíš jen chipsy, křupky a oříšky. Takže se nadlábněte doma.
    Na startu se dá při nepřízni počasí přespat v hospodě nebo pod plachtou. Kdo bude chtít, může si postavit stan.
  2. cesta:
    Nezapomeňte, že si veškeré vybavení ponesete na zádech. Takže s rozmyslem. Rozhodně si nezapomeňte vzít nějakou svačinu a pití.
    Já budu na startu do té doby, než odejde poslední dvojice a pak se uvidíme až v cíli. Kdyby měl někdo cestou nějaký závažný problém, jsem automobilní, takže mohu pomoci.
  3. cíl:
    V cíli je zajištěná prodloužená doba v bufetu. Jestli si to dobře pamatuji, točí Svijany, ale k jídlu mají pouze klasická polotovarová jídla – smažák, řízek, hranolky a bramboráčky. Takže kdo se bude chtít během dne pořádně, chutně a zdravě najíst, musí cestou.
    V cíli se, kromě teplých sprch, nachází koupaliště a spousta sportovního vyžití. Pokud budete mít dost sil, můžeme si zahrát volejbal či pinčes.
    Budeme sedět venku, takže na to myslete až si budete balit oblečení.
  4. co s sebou aneb vše na jednom místě:
    spacák, nafukovací matraci, kdo se bojí deště i stan, něco k snědku a pití na cestu, plavky, čelovku, doklady, věci na převlečení, větší pytel na mokré věci, turistické mapy, foťák, funkční mobilní telefon, zápisník, nějaké peníze na cestu a Ťuhík doporučuje nordicwalkigové hůlky, opalovací krém a něco proti komárům.
    Věci které se Vám můžou hodit při luštění šifer - pravítko, kružítko, propisku, tužku, pastelky, čtverečkovaný papír, tvrdou podložku.  
    Rozum do kapsy (1x), jízdní řád ČD (2x) a mapy ústeckého kraje (2x) budou k dispozici na startu.
  5. a ještě:
    …to kdyby mě něco chytrého napadlo =)