Co s sebou a tak 2013

11.08.2013 13:00

 

Za 12 dní startujeme, a proto se pokusím sepsat všechny důležité informace do tohoto článku.

  1. start:
    Upozorňuji, že start není v Ústí. Není potřeba, abyste dorazili už v pátek. Ale ochudíte se o podrobnější rozbor závodu a příjemné posezení. Navíc budete muset ráno vstávat dřív a nejspíš Vás budu zdržovat podrobnějším vysvětlováním pravidel. Já budu na startu v pátek cca od 18.00.
    Ve venkovním bufetu mají myslím Svijany (ale možná ne). Také mají točenou limču a základní výběr panáků. K jídlu jsou pouze polotovarová jídla a párek.
    Přespat je možné pod širákem, ve stanu nebo v chatce. Ubytování si hradí každý sám. Respektive, až budeme všichni, můžeme se pokusit o nějakou slevu.

  2. cesta:
    Nezapomeňte, že si většinu vybavení ponesete na zádech. Takže s rozmyslem. Co mohu slíbit, stany, spacáky a karimatky Vám odvezu autem. Když se vejde tak možná i víc věcí, ale to ještě nechci slibovat. Mám malé auto =)
    Rozhodně si nezapomeňte vzít nějaké pití a svačinu.
    Kdyby měl někdo cestou nějaký závažný problém, jsem automobilní, takže mohu pomoci.

  3. cíl:
    Nevím jaké pivo čepují v cíli, ale nějaké chlazené tam bude. Kromě toho bude i nějaká limonáda. K jídlu budou nejspíš jen chipsy, křupky, oříšky a možná nějaké burgry. Takže se nadlábněte cestou. Čas a příležitost by na to měla být.
    Pro ubytování platí přibližně stejné podmínky jako na startu.
    Doufám, že jste si udělali volno až do neděle a neutečete po vyhodnocení domů.

  4. co s sebou aneb vše na jednom místě:
    spacák, karimatku, kdo se bojí deště i stan, něco k snědku a pití na cestu, doklady, turistické mapy (Měla by stačit KČT č. 11.), jízdní řád, zápisník, nějaké peníze na cestu a Ťuhík doporučuje nordicwalkigové hůlky, opalovací krém a něco proti komárům. A pro jistotu si vemte i pláštěnku a plavky.

  5. jak se dozvíte, kde je start:
    V pátek 16. srpna ve 20.00 zveřejním šifru. Když jí vyluštíte, dozvíte se, kde je start. Ale protože to bude složitější šifra, dostanete nápovědy. První zveřejním v pondělí v 10.00. Druhou v úterý v 10.00. Třetí ve středu v 10.00. Čtvrtou ve čtvrtek v 10.00. Řešení (místo startu) se dozvíte v pátek v 10.00.
    Okamžitě, jak budete znát místo strtu pošlete mi SMS. Podle toho jak rychle a s kolika nápovědami vyřešíte tuto šifru, budete na startu zvýhodněni.

Pokud Vám neco není jasné nebo potřebujete doplňujécí informace, neváhejte mě kontaktovat na telefonu, e-mailu nebo prostřednictvím Knihy návštěv.

Aktualizováno 11. 8. 13.00